21.3 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ο ανυπόμονος Γιουλ (vid)

Ο Σέρχιο Γιουλ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά κάνει τα πάντα για να επανέλθει το δυνατόν συντομότερα στο παρκέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας στα φετινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Ισπανό να μη φαίνεται να προλαβαίνει τη σειρά. Ή, μήπως, όχι;.. Ο ίδιος έχει βαλθεί να επιστρέψει στη δράση όσο πιο γρήγορα μπορεί, γεγονός που αποδεικνύεται από το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί. Ο 31χρονος γκαρντ της «βασίλισσας», που υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο «Wizink Center», έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με εκείνον να κάνει ποδήλατο μέσα σε νερό.

«Ποδήλατο σε ζεστό νερό και μετά σε κρύο για να ενεργοποιήσω την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνω την αποθεραπεία», εξήγησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Θυμίζουμε πως οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο θα υποδεχθούν τους «πρασίνους» την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 17/04 και Παρασκευή 19/04, στις 22.15) στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ τη Μ. Τρίτη (23/04, 21.00) θα ακολουθήσει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο τρίτος προημιτελικός. Εφόσον χρειαστούν, το τέταρτο ματς θα γίνει και πάλι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (25/04, 20.00) και το πέμπτο θα φιλοξενηθεί στη Μαδρίτη (30/04, 22.00), με την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Βιτόρια να κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ