18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Αναστόπουλος στο Ολυμπιακός – Προμηθέας!

Μετά από εννέα αγωνιστικές που η ΚΕΔ εξαιρούσε από τους αγώνες του Ολυμπιακού την τριάδα Αναστόπουλου - Μάνου - Παναγιώτου που είχε σφυρίξει τον... άδοξο ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έβαλε τον Αναστόπουλο (μοναδικό που είχε δικαίωμα) στην κλήρωση για το ματς της 26ης αγωνιστικής Ολυμπιακός - Προμηθέας, αυτός... κληρώθηκε και πλέον ανοίγει ένα μεγάλο μέτωπο εν όψει συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός που όλον αυτόν τον καιρό διαμαρτυρόταν σε κάθε τόνο υποστηρίζοντας ότι γίνεται παρανόμως το χατίρι στον Ολυμπιακό, σήμερα είχε την ισχυρότερη δυνατή παρουσία στην κλήρωση, εξέφρασε πάλι τα παράπονά του και λίγο αργότερα είδε τον Αναστόπουλο και να συμπεριλαμβάνεται στην κλήρωση και να βγαίνει μαζί με τον Κορομηλά για το ματς αυτό, με τρίτο διαιτητή τον Τσώνο.

Αίφνης, η τελευταία αγωνιστική απέκτησε τεράστια σημασία, αφού ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει ότι δεν παίζει απέναντι σε κανέναν αντίπαλο με κάποιον από τους τρεις αυτούς διαιτητές (του κυπέλλου), ενώ ήδη έχει αποχή από ένα ματς πρωταθλήματος αυτό με τον Παναθηναϊκό, όπου ζητούσε ξένους διαιτητές.

Αν την Τετάρτη το απόγευμα ο Ολυμπιακός δεν κατέβει στο ματς, θα είναι η δεύτερη απουσία του που σημαίνει ότι θα μηδενιστεί σε όλα τα ματς που έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, δηλαδή θα υποβιβαστεί στην Α2!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ