22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ κρίνει την επόμενη ημέρα (pics)

Το φύλλο αγώνα ήταν ξεκάθαρο ως προς το λόγο, που διεκόπη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, με τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ πια να αναλαμβάνει για τις τιμωρίες των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και, κάπως έτσι, οι «πράσινοι» θα βρουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό στα «Δύο Αοράκια». Η απόφαση αυτή κατεγράφη στο φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρεται σε οριστική διακοπή λόγω της μη εμφάνισης των «ερυθρολεύκων», παρά την παροχή προθεσμίας 15 λεπτών, έναντι 12.5 που προβλέπει κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις ο κανονισμός.

«Ο αγώνας διεκόπη οριστικά σε βάρος της β' ομάδος (σ.σ. Ολυμπιακός), διότι δεν εμφανίστηκε στο στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β' ημιχρόνου. Χορηγήθηκε προθεσμία 15 λεπτών, μετά το πέρας της οποίας έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνα. Στο χρονικό σημείο της οριστικής διακοπής του αγώνα, το σκορ ήταν 40-25 υπέρ της α' ομάδας (σ.σ. Παναθηναϊκός). Ακολουθεί έκθεση», αναφέρουν οι διαιτητές του αγώνα.

Η υπόθεση, μετά και την έκθεση που θα υποβληθεί, προχωρά στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Αυτός θα αποφασίσει, τόσο για την τιμωρία του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, καθώς στο φύλλο αγώνα αναφέρονται και τα καπνογόνα, που άναψαν οι οπαδοί των «πρασίνων». Έχει επιλεχθεί, άλλωστε, αυτός να αναλαμβάνει υποθέσεις μεταξύ ομάδων του ΕΣΑΚΕ, ό,τι κι αν συμβαίνει στο Κύπελλο Ελλάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ