21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Άρης έκανε την αρχή με “ελπίδα, όνειρο, χιούμορ” (pics)

Ως η ομάδα που θα μπει πρώτη στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν με τα παιχνίδια κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Basketball Champions League, ο Άρης έκανε την αρχή μεταξύ των 14 ομάδων της Basket League πραγματοποιώντας την πρώτη συγκέντρωση του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τους παίκτες τους σε μια κλειστή πάντως για τον Τύπο, πρώτη συγκέντρωση. Μοναδικός απών ήταν ο Γκάρι ΜακΓκί που αναμένεται στις 20:30 στη Θεσσαλονίκη. Για τον προπονητή του Άρη το ζητούμενο είναι μη χαθεί καθόλου χρόνος ώστε η ομάδα που έχει οχτώ νέα πρόσωπα να παρουσιάσει το συντομότερο δυνατό αποτελέσματα.

Ζητούμενο άλλωστε είναι να εμφανιστεί έτοιμη για τα ματς με τους Γεωργιανούς σε πρώτη φάση αλλά και για τα επόμενα προκριματικά αφού είναι σαφές ότι οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν στην παρουσία τους στους ομίλους του Basketball Champions League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο νέος ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.  

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού μίλησαν πρώτα με τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Λάκι Τζόουνς Μίκαλ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Οι παίκτες του ΑΡΗ θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε μιλώντας στο www.arisbc.gr: «Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, Immanuel Kant "οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: Tην ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ