19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ούτε στην Πόλη Πρίντεζης-Μιλουτίνοφ! (pics)

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένουν στο απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας αποστολή με την Εφές.

Σημαντικές απουσίες θα μετρά και στον αυριανό (22/12, 19:30) αγώνα με την Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός, αφού πλην των δεδομένων των Δημήτρη Αγραβάνη-Κιμ Τιλί, οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ επίσης δεν προλαβαίνουν αυτόν τον αγώνα. Αμφότεροι οι δύο «ψηλοί» δε θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, και κάπως έτσι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκοι», κάπως έτσι, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν εκ νέου με πολλούς μη διαθέσιμους παίκτες, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή τους, απέναντι σε μία ομάδα που βιώνει μία μεγάλη ευρωπαϊκή απογοήτευση έως τώρα και χρειάζεται οπωσδήποτε μία νίκη-«βάλσαμο», ευρισκόμενη τη δεδομένη στιγμή στην τελευταία θέση με ρεκόρ 3-10. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επομένως, θα χρειαστεί να βρει εκ νέου λύσεις εκ των έσω, προκειμένου άπαντες να χαμογελούν, όπως και στο χθεσινό (20/12) ματς με την ΤΣΣΚΑ, και η ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε ακολούθως εικόνες από τους παίκτες του Ολυμπιακού, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πριν από την αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ