26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουίλιαμς-Γκος: “Τιμή η πρόταση από τον Ολυμπιακό” (pics)

O Νάιτζερ Ουίλιαμς-Γκος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ο Αμερικάνος γκαρντ προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 22.00, ερχόμενος από τις ΗΠΑ με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο, για να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων". Ελάχιστα λεπτά μετά την άφιξή του μίλησε για το νέο του συμβόλαιο, τους στόχους και τον ρόλο του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, στην απόφασή του.

«Ήταν τιμή για μένα να μου γίνει μια τέτοια πρόταση από μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, μετά από την μόλις πρώτη μου επαγγελματική χρονιά. Ήταν ένα βήμα μεγάλο αυτό το συμβόλαιο, γιατί μιλάμε για μια από τις μεγαλύτρες ομάδες της Ευρωλίγκας στην ιστορία της δοργάνωσης. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι’ αυτή την συμφωνία».

 

Ο Ουίλιαμς-Γκος παραδέχθηκε πως η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ και η συζήτηση μαζί του ήταν από τους λόγους που είπε το «ναι» στους «ερυθρόλευκους»: «Για μένα ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για να φτιαχτεί αυτό το παζλ της απόφασης. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος, το πιο σημαντικό κομμάτι ο κόουτς. Οι επιτυχίες του λένε πολλά από μόνες τους, ενώ το γεγονός ότι είναι Αμερικάνος σημαίνει πως ξέρει πως να μιλά και πως να φέρεται στους Αμερικάνους παίκτες και τον τρόπο που παίζουν, αλλά γνωρίζει εξίσου καλά τους Ευρωπαίους παίκτες και το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Η προοπτική της κατάκτησης τίτλων με τον Ολυμπιακό ήταν ένα άλλο μεγάλο κίνητρο για τον Γκος: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και κάθε χρόνο στόχος είναι να κερδίζει τίτλους. Είναι κάτι που θέλουν όλοι οι παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο, θα χρειαστεί πολύ δουλειά, αλλά σίγουρα είναι από μόνο του ένα πολύ ισχυρό κίνητρο».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ