28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουίγκινς: “Θέλουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

Ο Αντουάν Ουίγκινς ήταν ένας εκ των βασικών πυλώνων της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου, πετυχαίνοντας double-double με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε:

"Νιώθω πολύ καλά. Παίξαμε σαν ομάδα. Βρίσκουμε τη χημεία μας και βγάζουμε ένα καλό πρόσωπο, ειδικά εντός έδρας, αφού βγάζουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Νιώθω άνετα με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι μου”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση του: "Είμαστε πολύ καλύτερα από την αρχή. Αυτές οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση”.

Σχετικά με το τι άλλαξε για να φτάσει ο Δικέφαλος σε αυτό το σημείο, είπε: “Βρήκαμε τη χημεία μας, παίζουμε καλύτερα όλοι μαζί και μάθαμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Βγάζουμε ένταση στο παιχνίδι μας και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο”.

Για τη διακοπή στο BCL και το τι μπορεί να σημαίνει: “Θα είναι καλό να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε στο 100% σωματικά και πνευματικά. Χρειαζόμασταν σίγουρα αυτή τη διακοπή για να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Θέλουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας και πρέπει να δουλέψουμε καλά γι' αυτήν”.

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να γεφυρώσει την απόσταση της εικόνας του από τα εντός στα εκτός έδρας ματς: “Είναι πάντα εύκολο να παίζεις στο γήπεδο σου. Εμείς παλεύουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα με αυτό τον τρόπο, με νίκες εκτός έδρας νίκες για να φτάσουμε στα πλέι οφ τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο”.

Όσο για το αν είναι στόχος τα πλέι οφ μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: “Το πιστεύουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας. Οι ήττες που κάναμε με εξαίρεση μία, θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται για να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν οι δυνατότητες για να το κάνουμε”.

Για την παρουσία περίπου 3.000 κόσμου, είπε: “Το λάτρεψα όπως και οι συμπαίκτες μου. Θέλουμε να έρχονται όσο γίνεται περισσότεροι γιατί μας δίνουν ενέργεια. Μας κάνουν χαρούμενους όταν είναι εδώ.”



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ