24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ονειρο ο Μπλατ, πιθανή η λύση έκπληξη

Τα τουρκικά ΜΜΕ μπορεί να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτό δίαυλο με τον Ντέηβιντ Μπλάτ ως πιθανό αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να κάνουν λόγο ακόμα και για συμβόλαιο του 1.000.000 ευρώ που προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά ο Αμερικανός τεχνικός - που δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Νταρουσάφακα παρά το γεγονός ότι την οδήγησε στην επιστροφή της στην Ευρωλίγκα - ουσιαστικά είναι σχεδόν απίθανο να κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Και ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, την ώρα που η ελληνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη - σε πρώτη φάση τουλάχιστον - να ξοδέψει πάνω από (ταβάνι) 600.000 ευρώ για τον νέο προπονητή.

Ο Ιταλός Αντρέα Τρινκιέρι ουδέποτε αποτελούσε την πρώτη επιλογή (μια κουβέντα μαζί του έγινε πάντως) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και προπονητής έκπληξη, που να μην έχει ακουστεί το όνομά του, ή να είναι και εκτός Ευρώπης (κάτι πιο δύσκολο).

Στο μεταξύ αναμένεται η συνάντηση των προέδρων του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για να λύσουν τη συνεργασία τους σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο Ελληνας τεχνικός - που δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό - αφήνει θετικό πρόσημο στους Ερυθρόλευκους τους οποίους οδήγησε σε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και σε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, χωρίς να λείπουν φυσικά και τα σοβαρά λάθη (και σε κάποιες φορές και η ατυχία) με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει χωρίς τίτλο την τελευταία διετία.

 

Photo Credit: Eurokinissi 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ