22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Αυτά γίνονται στο… ΝΒΑ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 81-69.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι προφανές ότι το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό για 35 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική παρουσία εκτός από δύο περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο τρίποντα. Δεν συνεννοήθηκαν οι παίκτες και δεχτήκαμε εύκολα παιχνίδια. Είναι προφανές ότι δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Παίξαμε αργά, χωρίς αποφασιστηκότητα, κάποιες εύκολες καταστάσεις δεν τα καταφέραμε να διαβάσουμε. Προφανώς παίξαμε καλύτερα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ασίστ που δώσαμε σημαίνει ότι διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημά μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου είναι μαχητές σε ολόκληρο το παιχνίδι. Σημαντική νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τα τελευταία λεπτά των αγώνων: «Έχουμε ποιότητα. Ο Βέσελι είχε επτά ασίστ. Αυτά γίνονται στο ΝΒΑ. Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δουλεύουμε πάρα πολύ, παρά την κούραση. Είναι σημαντικό ότι έχουμε συγκέντρωση, ελπίζω να καταλάβουν οι παίκτες μου την ποιότητά τους. Θα έρθουν και παιχνίδια που θα χάσουμε στο τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διδαχτούμε από τα λάθη που συμβαίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που όποτε έρχομαι εδώ με χειροκροτεί. Τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ ήταν πολύ σημαντικά. Ασχέτως πως εξελίσσεται ένα παιχνίδι πάντα με χειροκροτούν».

Για το αν είναι πιο σημαντικό σε αυτό το σύστημα της Ευρωλίγκας το ταλέντο ή η σκληράδα: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είναι πιο σκληρή. Του χρόνου θα υπάρχουν ακόμα δύο ομάδες. Έχουν αλλάξει τα πάντα, ακόμα και η προετοιμασία. Αν είχαμε τη δυνατότητα για τρεις προπονήσεις θα είχαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα».

Για το αν οι παίκτες του καταλαβαίνουν πλέον καλύτερα αυτά που ζητάει: «Είναι σημαντικό να έχω κάποιους παίκτες για καιρό. Ωστόσο υπάρχουν και καινούριοι παίκτες οι οποίοι πρέπει να μπαίνουν στο κλίμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ