24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι φιλίες και… οι έδρες! (vids)

Σε μια 8η αγωνιστική, όπου... αρκετοί πρώην «συστρατευμένοι» και φίλοι συναντήθηκαν, αυτή ολοκληρώθηκε μόνο με ένα «διπλό» του Ολυμπιακού, αφού και την Τετάρτη οι έδρες κυριάρχησαν, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού, που έκανε το «2 στα 2» για τα ελληνικά χρώματα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πειστικός από ποτέ, με διάρκεια και κέρδισε με 76-70 την Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι», έχοντας ουκ ολίγους παίκτες να συνεισφέρουν, τον Νικ Καλάθη να... μοιράζει παντού και τον Ντίνο Μήτογλου να εντυπωσιάζει, κατάφεραν να βάλουν «στοπ» σε ένα σερί πέντε νικών για τους Καταλανούς, για να μείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα, όπου ελπίζουν να μπουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση... μέσω Βιτόρια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα βρήκε... μπαστούνια από τη Ζαλγκίρις, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της με 99-97 στην παράταση. Σε ένα ματς, που ήλεγχαν κυρίως οι Λιθουανοί, τελικά κατάφεραν να μείνουν... με το κρίμα του άστοχου σουτ του Νέιτ Ουόλτερς στην κανονική διάρκεια, για να έρθει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ να «καθαρίσει» στην παράταση και η «Αρκούδα» να παραμείνει αήττητη, ύστερα από οκτώ αγώνες.

Η συμπολίτισσα Χίμκι, από τη δική της πλευρά, πήρε μεγάλη ανάσα με το επιβλητικό 85-69 επί της Μπουντούτσνοστ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είδαν, επιτέλους, ένα παιχνίδι να πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει, ξεπερνώντας τις ήττες προηγούμενων αγώνων στις λεπτομέρειες, με το δίδυμο των Αλεξέι Σβεντ και Τζόρνταν Μίκι να οδηγεί τη ρωσική ομάδα στη δεύτερη νίκη της.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρήκε αντίσταση από την Μπασκόνια, στο ντεμπούτο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά πήρε νέο αποτέλεσμα με 93-90. Οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, με τον Μάικ Τζέιμς και τον Βλαντιμίρ Μίτσοφ να αναλαμβάνουν ξανά δράση και να την οδηγούν, παραμένουν σε τροχιά τετράδας και πέτυχαν σε αυτό το τεστ, πριν πάνε για ένα... ακόμη μεγαλύτερο στην Βαρκελώνη.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Τρίτη 20/11:

Αναντολού Εφές-Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-77
Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα 100-79
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 62-72
Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια 89-76

Τετάρτη 21/11:

Χίμκι-Μπουντούτσνοστ 85-69
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις 99-97 (86-86 κ.α.)
Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 76-70
Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια 93-90

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ