20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι φίλαθλοι αγκαλιάζουν τις εθνικές ομάδες (pics)

Ένα ακόμη παράθυρο άνοιξε και ο κόσμος έσπευσε να αγκαλιάσει τις εθνικές ομάδες και να στηρίξει την προσπάθειά τους για μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Ή απλά στάθηκε δίπλα στους διεθνείς παίκτες, τώρα που έχουν την ευκαιρία να τους δουν να αγωνίζονται στο δικό τους «σπίτι».

Την Πέμπτη περισσότεροι από 9.500 φίλαθλοι γέμισαν την Άνκαρα Αρένα και βοήθησαν την Τουρκία να φτάσει στη νίκη επί της Ισπανίας με 71-67.

Sold Out καταγράφηκε στην Μπρέσια, εκεί όπου 5.200 φίλαθλοι είδαν την Ιταλία να επικρατεί της Λιθουανίας 70-65. Ήταν ένας αγώνας που έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερος για κάποιους παίκτες, όπως ο Πιέτρο Αραντόρι, που παίζει στην Μπρέσια και διετέλεσε αρχηγός της "σκουάντρα ατζούρα" στην αναμέτρηση, οδηγώντας την στη νίκη.

Το γήπεδο γέμισε και στην Ρίγα, όπου μπροστά σε 7.500 φιλάθλους επιβλήκε του Μαυροβουνίου με 84-75.

Και δεν είναι μόνο η Ευρώπη. Στην Αμερική πάνω από 10.000 φίλοι του μπάσκετ στήριξαν την Αργεντινή και την βοήθησαν να φτάσει στη νίκη επί των ΗΠΑ με 80-63 στο Superdromo in la Rioja.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό που στήθηκε στη... γειτονιά με την Ουρουγουάη να νικά το Πουέρτο Ρίκο 64-62 χάρη σε ένα τρίποντο του Ματίας Καλφάνι με τη λήξη της αναμέτρησης στην κατάμεστη Αντέλ Αρένα. Πάνω από 10.000 εισιτήρια κόπηκαν για την αναμέτρηση στο Μοντεβιδέο.

Η Ασία είναι κι αυτή στο παιχνίδι... Στο Πασάι, οι Φιλιππίνες υποδέχθηκαν στο Καζακστάν μπροστά σε 16.798 φιλάθλους, χωρίς όμως να μπορούν να τους χαρίσουν και τη νίκη (92-88).

Η Ιαπωνία τα κατάφερε καλύτερα. Με τον αγώνα Sold Out στο Toyama City Gymnasium πήρε και τη νίκη εύκολα όπως δείχνει και το τελικό 85-47 επί του Κατάρ.

Με νίκη γιόρτασε το γεμάτο γήπεδο στο Τελ Αβίβ και το Ισραήλ που επικράτησε της Σερβίας 83-74, παίρνοντας το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα σε αυτή τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η Βενεζουέλα πήρα μια σημαντική νίκη με το 84-76 επί του Καναδά και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Το παιχνίδι ήταν sold out στο Parque Miranda.

Ούτε εισιτήριο δεν είχε μείνει μέρες πριν τον αγώνα της Φινλανδίας με την Ρωσία στην Έσποο Μέτρο Αρένα. Οι 6,866 είδαν την ανταμοιβή τους σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, αλλά όχι και στη νίκη με τους Ρώσους να φτάνουν στη νίκη με το 77-75.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ