24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι προτεραιότητες του σχεδιασμού του Άρη

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του ΒΑΝ που εξ ορισμού περιορίζει τις επιλογές τους, στον Άρη προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν έχοντας συγκεκριμένες προτεραιότητες. Γι' αυτές μεταξύ άλλων συζήτησαν σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χάρης Παπαγεωργίου με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

 

Οι διοικητικοί επικεφαλής της ΚΑΕ συζήτησαν με τους Βαγγέλη Αγγέλου, Δημήτρη Νικολαίδη, Σάββα Καμπερίδη και Παναγιώτη Ζάλογγο “με κυρίαρχο θέμα το πρόγραμμα της ομάδας για τη νέα σεζόν, βασικό "πυλώνα" της μπασκετικής φιλοσοφίας του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου” όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

 

Για τον Άρη είναι δεδομένο ότι αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη πάνω στον οποίο θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” να “χτίσουν” την ομάδα των επόμενων χρόνων. Παράλληλα θέλουν να κρατήσουν τον Δημήτρη Φλιώνη και τον Γκάρι Μπελ όμως για όλους τους παίκτες θεωρείται βασικός όρος η διευθέτηση των οφειλομένων. 

 

Παράλληλα, εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας με τους Βεργίνη, Νταλό και Σλαφτσάκη. Παράλληλα σε καλό δρόμο είναι το θέμα του Ντι Τζέι Μπρέι που αποκάλυψε το basketa.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ