24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Οι Πέισερς κέρδισαν τον τρομερό Εμπίντ (vids)

Οι Ιντιάνα Πέισερς «άλωσαν» το «Wells Fargo Center», επικρατώντας με 113-101 των Φιλαδέλφεια Σίξερς, κι ανέβασαν το νικηφόρο σερί τους στα έξι ματς.

Ο Τζόελ Εμπίντ δεν κατάφερε να αποτρέψει τη δεύτερη σερί ήττα των 76ers, παρά τους 40π. του και τα 21 ριμπάουντ. Έγραψε, πάντως, μια σειρά από ρεκόρ: με 28π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ στο ημίχρονο έγινε ο τρίτος παίκτης τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με τέτοιες επιδόσεις στο πρώτο μισό του ματς (Ντουάιτ Χάουαρντ 2018 και Κάρλος Μπούζερ 2007 οι άλλοι δύο) και ο πρώτος της ομάδας του με τουλάχιστον 30π. και είκοσι ριμπάουντ μετά τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που το είχε πετύχει στις 7 Δεκεμβρίου του 1990.

https://www.youtube.com/watch?v=WBOy5m-OxYU

Άλλους 22π. είχε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ και 18π. ο Μπεν Σίμονς, μαζί με εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Δεν αγωνίστηκαν και πάλι οι Τζίμι Μπάτλερ και Μαρκέλ Φουλτζ, με το δεύτερο να λένε οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Ορλάντο Μάτζικ και των Ντιτρόιτ Πίστονς, αφού οι Σίξερς έχουν ήδη προχωρήσει στην απόφαση να τον ανταλλάξουν.

https://www.youtube.com/watch?v=tcpEdFIWZWY

Ο Θάντεους Γιανγκ με 26π. και δέκα ριμπάουντ, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 18π. και οι Βίκτορ Ολαντίπο, Ντομάντας Σαμπόνις και Κόρι Τζόζεφ από 14π. έκαστος ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους.

https://www.youtube.com/watch?v=um57Ha8Olw0

https://www.youtube.com/watch?v=hn6sR0igxGY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ