23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Οι Ουόριορς χτύπησαν την… πόρτα των Ρόκετς για Χάρντεν!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σκέφτηκαν να κάνουν πράξη το πιο τρελό σενάριο, δηλαδή να δουν στην ίδια ομάδα τους Στέφεν Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν, Κλέι Τόμπσον και Τζέιμς Χάρντεν.

Πάντως η επιθυμία από την πράξη απέχει πολύ, καθώς αν και οι «πολεμιστές» έκαναν την έρευνά τους για τον «μούσια», εν τέλει οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, με τους Ρόκετς να μην αγχώνονται ιδιαίτερα.

Η ομάδα του Χιούστον γνωρίζει ότι ο Χάρντεν θα παραμείνει ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι του 2022 και χωρίς άγχος θα βάλουν όλα τα δεδομένα κάτω ώστε να δουν ποια πρόταση τους συμφέρει καλύτερα.

Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα, οι Ουόριορς με αφορμή την εξαίρεση ενός σημαντικού μέρους από το συμβόλαιο του Τόμπσον τη φετινή σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και τα ελκυστικά ανταλλάγματα, όπως ο Άντριου Ουίγκινς όπου το συμβόλαιό του είναι μεγάλο, δίνει την ώθηση στους Ουόριορς να κάνουν την διερεύνησή τους.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον «μούσια» είναι αρκετές και οι Ρόκετς επιθυμούν να τον «θυσιάσουν»για κάποιο μεγάλο όνομα ή αρκετά draft pick στο μέλλον. Ο Τζέιμς Χάρντεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στους Ρόκετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ