23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι Νετς «ονειρεύονται» τον Μπιλ!

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά οι Μπρούκλιν Νετς δεν παύουν να σκέφτονται τρόπους να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ τους με τον Μπράντλει Μπιλ να αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους στην λίστα τους για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αν και οι Νετς ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές την φετινή σεζόν έχοντας στο ρόστερ τους τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον Κέβιν Ντουράντ εν τέλει οι τραυματισμοί των δύο σούπερ σταρ άλλαξε τα σχέδια τους και ελπίζουν την επόμενη χρονιά να τους δουν υγιείς μαζί στο παρκέ.

Όμως σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Daily News" ελπίζουν να δουν στο πλευρό τους και τρίτο μεγάλο όνομα και συγκεκριμένα τον παίκτη των Ουίζαρντς, Μπράντλει Μπιλ. Ο Αμερικανός παίκτης αποτέλεσε τον ηγέτη των «μάγων» εξασφαλίζοντας την θέση του στο All Star Game αλλά η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για την περίοδο 2020/21 έναντι 28.7 εκατ. και θα χρειαστεί να ματσάρουν αυτή την προσφορά.

Παράλληλα οι Ουίζαρντς δεν θα τον αφήσουν έτσι απλά να αποχωρήσει και θα ζητήσουν σημαντικά ανταλλάγματα με τους Νετς να διαθέτουν μια δεξαμενή παικτών όπου θα μπορούσαν να προσφέρουν όπως ο Καρίς ΛεΒέρτ, Σπένσερ Ντίνγουιντι, Τζάρετ Άλεν και Ταϊρόν Πρινς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ