32.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Οι Μπακς κέρδισαν, ο Γιάννης χτύπησε (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες για να κάμψουν με 128-118 την αντίσταση των Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Fiserv Forum», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως να αποχωρεί πρόωρα λόγω τραυματισμού.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε άτυχος, όταν 7.46’ πριν από το φινάλε γύρισε το δεξιό αστράγαλο, σε μια ανύποπτη φάση. Ο «Greek Freak», έπειτα από κάρφωμα, ξεκίνησε για να επιστρέψει στην άμυνα, αλλά πάτησε πάνω στο πόδι του Γκάρετ Τεμπλ, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ και εν συνεχεία να μεταβεί κουτσαίνοντας στον πάγκο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «ελαφιών», πάντως, κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό, εξάλλου και ο ίδιος ζήτησε να επανέλθει, αλλά με το ματς να έχει ήδη κριθεί ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δεν θέλησε να ρισκάρει.

https://www.youtube.com/watch?v=IWjLApAmyUY

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε συνολικά για 31.56’, με απολογισμό 34π., εννέα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο κι ένα λάθος. Στους 39π. «σταμάτησε» ο Κρις Μίντλετον και από 15π είχαν οι Έρικ Μπλέντσο και Στέρλινγκ Μπράουν, ενώ από τους Καλιφορνέζους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ με 21π.

https://www.youtube.com/watch?v=l94KNSEOK6Q

«Δουλεύω σε καθημερινή βάση για να ξεπεράσω το πρόβλημά μου, να δυναμώσω. Πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό, ενώ παίζω για να αποκτήσω ξανά ευελιξία στην άρθρωση. Δεν είναι εύκολο. Συνήθως, όταν γυρίζεις το αστράγαλό σου μένεις εκτός για δύο, τρία, τέσσερα παιχνίδια. Δεn μου αρέσει, όμως, να χάνω παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψω στην αποκατάστασή μου ενώ παίζω και να προσπαθήσω να δυναμώσω μέσα από τις προπονήσεις και νομίζω ότι όλοι με βοηθούν για να δυναμώσω», εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας διεθνής, που είχε χτυπήσει στον ίδιο αστράγαλο και πριν από δύο εβδομάδες.

«Θα είμαι έτοιμος να παίζω μέχρι να μου πει ο προπονητής μου να μην παίξω. Σαν παίκτης, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να είμαι έτοιμος πνευματικά να αγωνιστώ. Εάν νιώθω καλά θα παίξω, εάν όχι δεν θα παίξω. Δε μου αρέσει να χάνω παιχνίδια, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Του είπα (σ.σ. του Μάικ Μπουντενχόλζερ) ότι είμαι καλά. Ήμασταν πάνω με 10π. και οι αντίπαλοί μας έβαζαν σουτ. Σηκώθηκα για να επιστρέψω στο παιχνίδι, αλλά ο Μπρουκ (Λόπεζ) ευστόχησε σε τρίποντο και πήραμε προβάδισμα 13π. Ο κόουτς πήρε τη σωστή απόφαση, αφού η ομάδα είχε ρυθμό, ο κόσμος είχε μπει στο παιχνίδι, τα παιδιά έπαιζαν καλά, ο Κρις (Μίντλετον) ήταν ζεστός και μου είπε να κάνω διάλειμμα. Νομίζω ότι το τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό επιτελείο κάνουν σπουδαία δουλειά, ξέροντας πότε να με ξεκουράζουν. Όπως είπα, δεν έχει σημασία εάν παίζω με πόνους ή εάν νιώθω καλά, είμαι πάντα έτοιμος να παίξω. Κάποιες ημέρες δεν θα πονάω, αλλά υπάρχουν ημέρες που θα είμαι πεισματάρης και λέω ότι θα παίξω, ο κόουτς όμως δεν με αφήνει. Κάνουν όλοι σπουδαία δουλειά σε αυτό το θέμα», συμπλήρωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=gekErosi6Gg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ