21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Μπακς δίνουν δικαιολογητικό για τους ξενύχτηδες! (pic)

Το… πάρτι στο Μιλγουόκι μετά την πρόκριση των Μπακς στην επόμενη φάση των πλέι οφ άργησε να τελειώσει, αλλά τα «ελάφια» προνόησαν για τους ξενύχτηδες.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο, για να υποδεχθεί την αποστολή κατά την άφιξή της από το Ντιτρόιτ, κάποιοι άλλοι απλώς έμειναν μέχρι αργά ξύπνιοι, πανηγυρίζοντας στο σπίτι τους για την επιτυχία των «ελαφιών». Ο πρόεδρος της ομάδας Πίτερ Φέιγκιν φρόντισε για όλους, καθώς σε συνεργασία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που είναι συνιδρυτής του χορηγού «Casamigos Tequila», δημιούργησαν δικαιολογητικά, για να τα πάνε οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους και να γλιτώσουν τις παρατηρήσεις των προϊσταμένων τους για την καθυστερημένη άφιξή τους στο χώρο εργασίας τους.

Φυσικά, τα δικαιολογητικά ισχύουν και για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ του ΝΒΑ, αρχής γενομένης από την ημιτελική σειρά της Ανατολής κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς. «Άντε, άφησε τη δουλειά σου στο γραφείο. Ούτως ή άλλως, θα είναι εκεί όταν επιστρέψεις», προτρέπουν τον κόσμο τους οι Μιλγουόκι Μπακς! Στην τελική, ακόμα κι αν κάποιος δεν το τολμήσει να πάει με το εν λόγω χαρτί στο αφεντικό του, θα του μείνει το… αυτόγραφο του Αμερικανού ηθοποιού, που φιγουράρει δίπλα στην υπογραφή του ισχυρού άνδρα των «ελαφιών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ