24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι «Λόρδοι» της Σκιάθου (pic)

Η ομάδα του ΓΣ Σκιάθου αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα προς την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, μέσω της διαδικασίας του μπαράζ με τον τρίτου του 2ου ομίλου.

Ωστόσο, έχει να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με τον ΑΣ Φαρσάλων, για την προαναγγελία του οποίου ανέβασε μια ιδιαίτερη αφίσα, θέλοντας να καλέσει τον κόσμο στο πλευρό της.

«Εφτασε η στιγμη για το τελευταιο παιχνιδι στην εδρας μας γι αυτη την αγωνιστικη χρονια με αντιπαλο τον Α.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ. Σαββατο 31/3,βραδυ στις 9:00,με την ομαδα σιγουρα στα μπαραζ ανοδου,σας καλουμε ολους να ερθετε στο γηπεδο,οχι μονο για να μας υποστηριξετε για αλλη μια φορα οπως σε καθε εντος εδρας παιχνιδι,αλλα για να σας χειροκροτησουμε εμεις,αυτη την φορα και να σας ευχαριστησουμε για την απιστευτη συμπαρασταση,την ωθηση και το χειροκροτημα που μας δινατε σε καθε αγωνα.Δεν θα ειχαμε καταφερει τιποτα χωρις ολους εσας διπλα μας.Αυτη ειναι η διαφορα που εχουμε με τις αλλες ομαδες της κατηγοριας.Οτι εμεις παιζουμε παντα σε γεματο γηπεδο,γι αυτο ολοι μας φοβουνται και δεν θελουν να ερχονται στο νησι.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ,9.00 ΜΜ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ