21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι κακοί Μπουλς εκνευρίζουν τον Λαβίν

Οι Σικάγο Μπουλς δεν είναι ανάμεσα στις 22 ομάδες που θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, από τις 31 Ιουλίου οπότε θα επαναρχίσει μετά τη διακοπή του εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κι αυτό απογοητεύει βαθιά το Ζακ Λαβίν.

Οι «ταύροι» είναι μία από τις οκτώ ομάδες που αποκλείστηκαν από τη συνέχεια, καθώς στα παιχνίδια που πρόλαβαν να γίνουν πριν από τη ραγδαία εξάπλωση του COVID-19 και την αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ είχαν ρεκόρ 22-43, με τους όγδοους της Ανατολής Ορλάντο Μάτζικ να έχουν 30-35. Ο 25άχρονος γκαρντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι απαίσιο. Ξέρουμε ότι είναι περίεργες εποχές, ειδικά με αυτά που γίνονται στον κόσμο, αλλά είναι κάτι που με αναστατώνει. Δεν ήμασταν καν αρκετά καλοί για να πάρουμε μέρος στην τελική φάση, πριν από τα πλέι οφ. Είναι εκνευριστικό και δείχνει ότι έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά για να κερδίσουμε αναγνώριση και να βρεθούμε στη θέση που θέλουμε».

Το ΝΒΑ θα επαναρχίσει στις 31 Ιουλίου με τη συμμετοχή 22 ομάδων, οι οποίες θα δώσουν όλα τα παιχνίδια τους στο Ορλάντο. Θα γίνουν κάποια ματς της κανονικής περιόδου κι εν συνεχεία τα πλέι οφ. Η σεζόν 2019-2020 θα ολοκληρωθεί, το αργότερο, στις 12 Οκτωβρίου. Οι Σικάγο Μπουλς, μαζί με τους Ατλάντα Χοκς, Σάρλοτ Χόρνετς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Νιου Γιορκ Νικς, Μινεσότα Τίμπεργουλγφς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, δεν θα συμμετάσχουν.

Με το δεδομένο πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα αργήσει να ξεκινήσει, με τη διοργανώτρια αρχή να σκέφτεται το πρώτο «τζάμπολ» να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων, το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας των ομάδων είναι μεγάλο. «Εννέα μήνες χωρίς μπάσκετ είναι πάρα πολύς καιρός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης των «γερακιών», Τόνι Ρέσλερ, δίνοντας το στίγμα. Όπως αποκαλύπτει το ESPN οι ομάδες εξετάζουν πλέον πώς θα κρατήσουν τους παίκτες του σε εγρήγορση και ανάμεσα στις σκέψεις τους είναι -εκτός από τις προπονήσεις- να γίνουν κοινά καμπ και να δοθούν φιλικά, για τα οποία υπάρχει η επιθυμία να έχουν και τηλεοπτική μετάδοση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ