21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι… διορθώσεις του Πόποβιτς (vids)

Η Εθνική ΗΠΑ συνεχίζει στο Λας Βέγκας την προετοιμασία της, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να προχωράει στις πρώτες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Μετά το φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας με ομάδα επίλεκτων Αμερικανών, στο οποίο νίκησε με 97-78, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με δεκαεφτά, αντί δεκαπέντε παίκτες που είχε μέχρι στιγμής στη διάθεσή του. Ο Θάντεους Γιανγκ (Σικάγο Μπουλς) και ο Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) «κόπηκαν» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν οι Ντέρικ Ουάιτ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Μάρβιν Μπάγκλεϊ (Σακραμέντο Κινγκς), Άαρον Φοξ και Τζο Χάρις (Μπρούκλιν Νετς).

Στο ρόστερ υπολογίζονται και οι τραυματίες Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς) και Κάιλ Λόουρι (Τορόντο Ράπτορς), αν και παραμένει αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στη συνέχεια στην προετοιμασία και κατά συνέπεια θα διεκδικήσουν θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31/08-15/09). Οι υπόλοιποι έντεκα παίκτες, που βρίσκονται στη διάθεση του 70χρονου τεχνικού, είναι οι εξής: Χάρισον Μπαρνς (Σακραμέντο Κινγκς), Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ και Κέμπα Ουόκερ (Μπόστον Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λος Άντζελες Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Μέισον Πλαμλί (Ντένβερ Νάγκετς), Πι Τζέι Τάκερ (Χιούστον Ρόκετς) και Μάιλς Τέρνερ (Ιντιάνα Πέισερς).

Οι Αμερικανοί έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=nBSbNwa71jM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ