23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Οι Γκρίζλις επιλέγουν Μόραντ

Μερικές μόνον ώρες μετά την γνωστοποίηση της σειράς με τις οποίες θα επιλέξουν οι ομάδες της λοταρίας στο ντραφτ, φαίνεται πως έχουν "κλειδώσει" τα δύο πρώτα νούμερα. Οι Πέλικανς μόνο που δεν... φωταγώγησαν την πόλη της Νέας Ορλεάνης όταν έμαθαν ότι θα επιλέξουν στο νούμερο 1, γιατί υπολογίζουν ότι ο Ζίον Ουίλιαμσον, τον οποίον θα επιλέξουν με κλειστά μάτια, θα εκτοξεύσει στα ύψη τις αγωνιστικές, αλλά και εμπορικές προοπτικές τους. Ειδικά αν κρατήσουν και τον Άντονι Ντέιβις, κάτι πλέον που το σκέφτονται σοβαρά.

Στο νούμερο 2 οι Γκρίζλις θα επιλέξουν τον Τζα Μόραντ κι αυτό είναι κάτι που έχουν αρχίσει ήδη να λένε δεξιά κι αριστερά. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τα τελευταία 24ωρα στελέχη της ομάδας του Μέμφις φροντίζουν να κάνουν σαφή την επιλογή τους, σε σημείο ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες γι' αυτήν.

Ο Τζα Μόραντ είναι ένας εκρηκτικός πόιντ γκαρντ, που έκανε πράματα και θάματα φέτος στη δεύτερη χρονιά του με το Μάρεϊ Στέιτ οδηγώντας μόνος του την ομάδα στο τελικό τουρνουά. Οι Γκρίζλις βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο Μάικλ Κόνλεϊ, τον οποίον σκοπεύουν να δώσουν με ανταλλαγή και με τα πολύ καλά ανταλλάγματα που θα πάρουν να πλαισιώσουν τον Μόραντ και να φτιάξουν μια νέα και εξόχως ανταγωνιστική ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ