20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι απόλυτες, η εντυπωσιακή και η… σταθερή (vids)

Η πρώτη ημέρα της έκτης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ να συνεχίζουν χωρίς ήττα, η Μπάγερν ήταν η πιο εντυπωσιακή, ενώ η Αναντολού Εφές κατάφερε να νικήσει με ανατροπή.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε την Νταρουσάφακα με 116-70 κι απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλή ομάδα είναι, ανεβαίνοντας στο 3-3, την ώρα που οι Τούρκοι έχουν πλέον 1-5. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης σ' ένα ματς που πριν ξεκινήσει οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα ήταν αμφίρροπο. Η «Βασίλισσα» διατήρησε το αήττητο της κι έφτασε στο 6-0, ενώ η «ομάδα του Λαού» έχει μόλις 1-5 μετά τον διασυρμό με 87-66. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Πολύ μεγάλος αγώνας έγινε στη Λομβαρδία. Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε πολύ δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο φινάλε όμως ήταν η ρώσικη ομάδα αυτή που επικράτησε με 90-85 και δεν έχει φύγει ακόμα με σκυμμένο κεφάλι φέτος, συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Αναντολού Εφές βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Γκραν Κανάρια εκτός έδρας, αλλά πέτυχε μία ακόμα σπουδαία ανατροπή και κατάφερε να πάρει τον αγώνα με 94-90 και να μην κάνει πισωγύρισμα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (9/11) ξεχωρίζει ο σπουδαίος αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ενώ θα κοντραριστούν επίσης η Μπουντούτσνοστ με τη Ζαλγκίρις, η Χίμκι με την Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια με τη Φενέρμπαχτσε.

Δείτε βίντεο από τους αγώνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ