23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

ΟΑΧ: «Για να ακουστεί η Κρήτη παντού» (vid)

Την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα διεκδικήσει κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου ο ΟΑΧ.

Οι Κρητικές θα υποδεχθούν την Κυριακή (29/12, 13.00) στο κλειστό των Χανίων την Ελευθερία Μοσχάτου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, και καλούν τον κόσμο τους να σταθεί δυναμικά στο πλευρό τους ώστε να «σπρώξει» τις παίκτριες του Σταύρου Νανάκου στη νίκη-πρόκριση στους «4».

Η ανακοίνωση: «Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων για το μεγάλο ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου την Κυριακή 29/12 και ώρα 13¨00 στο κλειστό των Χανίων. "Αγαπητοί φίλοι. Μετά από δέκα αγωνιστικές ο ΟΑΧ EARPLUS βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Για ακόμα μία σεζόν η ομάδα μας παλεύει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να κάνει περήφανα τα Χανιά μας. Για να ακουστεί η Κρήτη παντού! Μαζί έχουμε ζήσει έως τώρα πολλές χαρές, συγκινήσεις, μεγάλες στιγμές, ειδικά στο κλειστό των Χανίων και θα έρθουν περισσότερες στο μέλλον. Αναμφίβολα, το "σπίτι" μας αποτελεί το μεγάλο μας "όπλο" για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα ακολουθήσουν. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ελευθερία Μοσχάτου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Όλοι θα είμαστε εκεί για τα Χανιά μας! Για να προχωρήσουμε και στο κύπελλο και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία! Ραντεβού στο κλειστό των Χανίων"».

https://www.youtube.com/watch?v=JOQ7ORjTMQg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ