23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ξεχώρισε και υπέγραψε ο Αντετοκούνμπο (vids+pics)

Με θετική εμφάνιση ολοκλήρωσε την παρουσία του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας ο Κώστας Αντετοκούνμπο, με τους Ντάλας Μάβερικς να επικρατούν με 96-92 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο 20άχρονος φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για έντεκα λεπτά και πρόλαβε να βάλει 10π. με 4/5 βολές και 3/4 δίποντα, ενώ είχε ακόμα ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, αλλά και δύο λάθη. Από 21π. σκόραραν οι Τζόουνς και Άνταμς, με τον πρώτο να έχει και οκτώ ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους ο Τόμας Μπράιαντ είχε 22π. και εφτά ριμπάουντ, ο Τρόι Μπράουν Τζ. 25π. και έξι ριμπάουντ και ο Ντέβιν Ρόμπινσον 12π. και 12 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=GQxF2xjagLI

Στο πλευρό του στο «Cox Pavilion» βρέθηκαν και πάλι τα αδέρφια του, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. «Ήταν πολύ ωραία. Τα αδέρφια μου δεν μπορούσαν να με δουν, κατά τη διάρκεια της σεζόν, να παίζω μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που το κάνουν τώρα», ανέφερε σχετικά ο Κώστας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο σάμερ λιγκ οι Ντάλας Μάβερικς ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο με συμβόλαιο διπλής κατεύθυνσης, έτσι θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο ΝΒΑ όσο και στην G-League. Παράλληλα, γνωστοποίησαν πως αποδέσμευσαν τον Τζέιλεν Τζόουνς.

https://www.youtube.com/watch?v=mRxF3g3eokA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ