26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκινά το «χτίσιμο» ο Γλαύκος

Η προετοιμασία του Γλαύκου ξεκινά, με την πρώτη συνάντηση του Χρήστου Μυριούνη με τους παίκτες του να είναι προγραμματισμένη για σήμερα (16/8) και το νέο ταξίδι για τη Β' Εθνική να ξεκινά.

Αποστολή... Β' Εθνική για τον Γλαύκο, ο οποίος αρχίζει την προετοιμασία του σήμερα (16/8) εν όψει της σπουδαιότερης πρόκλησης της μέχρι τώρα ιστορίας του. Η αχαϊκή ομάδα, θα πορευτεί υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μυριούνη στο επόμενο πρωτάθλημα, με τον νέο τεχνικό και το... αντιστοίχως ανανεωμένο του σύνολο να βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στις 7 το απόγευμα.

Κάπως έτσι, θα λάβει τόπο η «πρώτη» του νέου Γλαύκου. Εν συνεχεία, το Σάββατο (18/8) θα επισκεφθεί κατά τις πρωινές ώρες την ομάδα ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης, για να γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, με τον ίδιο να καταφθάνει από το Αγρίνιο. Με αυτό τον τρόπο, οι... μηχανές θα πάρουν μπρος για το «χτίσιμο» μιας ομάδας, που θα συνεχίσει την ανοδική πορεία που ήδη καταγράφει τα τελευταία δύο χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, με κορυφαία στιγμή την προ ολίγων μηνών άνοδο από τη Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ