19.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνημα με ελπίδες για Προμηθέα

Ο Προμηθέας άνοιξε την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνησή του στο προπονητικό του κέντρο, στο Καστελόκαμπο, το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο Μάκης Γιατράς μαζί με τους βοηθούς του, Κώστα Ντούβα και Αλέξανδρο Βελισσαράκο, που συνεχίζουν από πέρσι και τον νέο βοηθό προπονητή (υπεύθυνο για την ατομική βελτίωση των παικτών), Πέταρ Πέτροβιτς, και το υπόλοιπο επιτελείο καλωσόρισαν τους παίκτες και ευχήθηκαν να έχουν όλοι μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες. Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Μήλας και ο αντιπρόεδρος Τάσος Χρυσανθόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν 15 συνολικά παίκτες. Οι «παλιοί» Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης, οι «νέοι» Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, οι έφηβοι αθλητές του «ΝΟΥΣ» Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νάσος Μπαζίνας (με τους 2 τελευταίους να έχουν, μόλις, γυρίσει από την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό U16 στην Ιταλία, όπου ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής Παίδων, που κατέλαβε την 6η θέση) και ο 15χρονος Σέρβος Balsa Radonjic, που δοκιμάζεται για το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ».

Ο Προμηθέας θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις τις ερχόμενες 3 ημέρες, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την Πορταριά, στο Πήλιο, όπου θα διεξαχθεί το κύριο μέρος της προετοιμασίας από 23 ως 30 Αυγούστου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ