21.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ξανθόπουλος: “Παιχνίδι ζωής ή θανάτου”!

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν έχει καμία αμφιβολία. Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ είναι καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία της Ένωσης στο Basketball Champions League και δεν το κρύβει μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Αντίθετα το τονίζει:

"Η αλήθεια είναι πως στηρίζεται πολύ στους κοντούς και έχει ποιότητα. Έχουν τον Λόγκαν, που είναι τρομερός σουτέρ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στους ψηλούς έχουν καλούς παίκτες, αλλά όχι τόσοι πολλούς όπως στους κοντούς. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα. Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Γενικά τα παιχνίδια αυτή την περίοδο είναι με το "πρέπει". Είναι ένας τελικός, μέχρι τον επόμενο. Θα ξέρουμε αν έχουμε περάσει, με τις ήττες που έχουμε κάνει και με τον όμιλο που έχουμε, θα ξέρουμε στον επόμενο αγώνα. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά κρατάμε τη τύχη στα χέρια και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα".

Ο Ξανθόπουλος μίλησε για τον Παναναγιώτη Βασιλόπουλο...: "Τον Παναγιώτη τον ξέρω από 13 ετών. Μπορεί να προσφέρει ενέργεια, ριμπάουντ, καλή κυκλοφορία και θεωρώ πως θα δέσει γρήγορα μαζί μας. Ελπίζω να μας βοηθήσει αρκετά, ώστε να προλάβει να παίξει και άλλα παιχνίδια στην Ευρώπη μαζί μας".

Αλλά και για τους φίλους της ΑΕΚ: "Να πούμε αρχικά ένα ευχαριστώ, γιατί σε όλα τα εκτός έδρας ματς είναι παρόντες και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Σίγουρα είναι δυσκολότερο να έρθουν σε εκτός έδρας αγώνα του Basketball Champions League. Τους χρειαζόμαστε αύριο, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως σαν ΑΕΚ θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ