20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Ξέσπασε» ο Ντουράντ εναντίον δημοσιογράφου!

Το... νέο κεφάλαιο στη σχέση του Κέβιν Ντουράντ με τον Κρις Μπρουσάρντ εμπεριείχε νέα επίθεση του πρώτου εναντίον του Αμερικανού δημοσιογράφου, διαψεύδοντας πως μιλούσαν μέσω μηνυμάτων.

Ο Κέβιν Ντουράντ την περίοδο αυτή είναι τραυματίας. Λαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης και οι Ουόριορς τον περιμένουν, ώστε να τους ενισχύσει στους τελικούς του ΝΒΑ εναντίον των Μπακς, ή των Ράπτορς. Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Αμερικανός φόργουορντ... τα βάζει με δημοσιογράφους, όπως ο Κρις Μπρουσάρντ, που στην εκπομπή «Undisputed» υποστήριζε, ότι συνομιλούσε μαζί του.

«Ο Ντουράντ και εγώ έχουμε μία σχέση αγάπης και μίσους. Ανταλλάξαμε μηνύματα για 2 ή 3 ώρες σερί και μιλήσαμε για τη ζωή, για το μπάσκετ, τα Μέσα και την πίστη. Ο KD ήταν πολύ πιο σκληρός μαζί μου ιδιωτικά. Βγάζουμε το ψωμί μας κριτικάροντας τους αθλητές. Θα ήταν υποκριτικό από μέρους μας αν δεν δεχόμασταν κριτική», ανέφερε ο ίδιος, αλλά σύντομα θα λάμβανε την απάντησή του.

Ο Ντουράντ δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του: «Δεν έχεις τον αριθμό μου φίλε». Τουλάχιστον ο Μπρουσάρντ είχε δίκιο ως προς τη σχέση... μίσους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ