19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νυχτερίδες και… καταιγίδες

Πρωτάρα μεν, φουριόζα δε η Βαλένθια διέλυσε τη Μάλαγα στο ισπανικό και κατ' ευφημισμό ντέρμπι με 91-53 και καμαρώνει με 3-1 ένα βήμα πίσω από τους αήητητους μετά από τέσσερις αγώνες στη διοργάνωση.

Χωρίς προηγούμενο ήταν η... καταιγίδα Βαλένθια του πρώτου δεκαλέπτου. Επέβαλε έναν ξέφρενο ρυθμό, η Μάλαγα τον ακολούθηυσε για τρία λεπτά, 10-7 και μετά... ούτε τη σκόνη των γηπεδούχων δεν πρόλαβε να δει. Από το 17-9 στο 5', με τον Γκριν να έχει ήδη 8 πόντους, το δεκάλεπτο έληξε με 31-11(!) και με την έναρξη του δεύτερου το σκορ πήγε και στο 36-11, με τον κόσμο στις κερκίδες να έχει πάθει... ντελίριο.

Στο 15' η διαφορά άγγιξε τους 30 πόντους, 43-15, στην λήξη του ημιχρόνου τους είχε ξεπεράσει, 57-25 και το μοναδικό ενδιαφέρον που απέμενε για το ματς ήταν η τελική της έκταση, αν και οι Βαλεντσιάνοι στο δεύτερο μέρος κάπως... ηρέμησαν.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: Ο Ερικ Γκριν έχει βαλθεί να γίνει ο παίκτης - αποκάλυψη της φετινής Ευρωλίγκας και για έναν ακόμα αγώνα ήταν ο αδιαμφισβήτητος επιθετικός ηγέτης της Βαλένθια.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Δεν χρειάζονται στατιστικές αναλύσεις, παρά μόνο η απομόνωση του 31-11 σκορ δεκαλέπτου, για να καταλάβει ο καθένας τι συνέβη στη Βαλένθια.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ