19.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ντόντσιτς: «Πρωτάθλημα σε πέντε χρόνια»

Συνέντευξη σε ισπανική εφημερίδα παραχώρησε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ο οποίος μετά από τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Ντάλας Μάβερικς αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη «Marca»:

«Είμαι πολύ καλά. Το να επιστρέφω στη Μαδρίτη είναι πάντα ωραίο για μένα που έχω καλές αναμνήσεις αυτά τα έξι χρόνια. Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ».

Ερωτηθείς για το αν σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σλοβένος γκαρντ ήταν ξεκάθαρος. «Εύχομαι να είναι μεγάλη η καριέρα μου στο ΝΒΑ και να κρατήσει χρόνια. Αλλά θεωρώ πως αν όλα πάνε καλά, τότε θα ήθελα να επιστρέψω στα 38 ή 39 μου, όταν θα είμαι βετεράνος όπως ο Ντιρκ, για να βοηθήσω τους νεότερους. Θα ήθελα να είναι έτσι τα πράγματα».

Μιλώντας για ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος ο Ντόντσιτς ανέφερε. «Φυσικά και σκέφτομαι το πρωτάθήμα. Θα ήθελα να κάνω το καλύτερο για να κερδίζω. Αλλά θεωρώ ότι δεν μπορώ τώρα, ίσως σε πέντε χρόνια από τώρα να είμαι στους διεκδικητές του τίτλου».

Επιπλέον, ο Σλοβένος γκαρντ σχολίασε και την μεταγραφή του Λεμπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες, για λογαριασμό των Λέικερς. «Νομίζω πως πάντα ήθελε να πάει στο Λος Άντζελες και εκεί θα βοηθήσει τους νεότερους. Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή», ενώ σε ερώτηση για το αν θα πάρει πιο γρήγορα πρωτάθλημα από τον Λεμπρόν στο Λος Άντζελες τόνισε πως «φέτος θεωρώ πως κανείς μας δεν θα το πάρει, αλλά ελπίζω να το κερδίσω πριν από αυτόν».

Παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον εαυτό του στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ στο μέλλον, καθώς τόνισε πως «θα ήταν σπουδαίο και εύχομαι να συμβεί».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ