19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ντόμινο οι εξελίξεις, τελειώνει ο Πεδουλάκης

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ βαρύ από το ξεκίνημα, και συνέχισε να είναι έτσι όσο προχωρούσε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου, με τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας να εκφράζει την δυσαρέσκεια του σε κάθε ευκαιρία, με τις αποδοκιμασίες να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Το φινάλε βρήκε το κοινό παγωμένο, με κάποιους να μην έχουν καν την διάθεση να αποδοκιμάσουν, ενώ οι μόνοι που την γλύτωσαν ήταν όσοι παίκτες προσπάθησαν, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίρνει εγκάρδιο χειροκρότημα.

Πλέον, και με όσα έλαβαν τόπο μετά και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών για το κύπελλο Ελλάδας και την οδυνηρή ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, φαίνεται ότι η τρίτη θητεία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων» τελειώνει, ενώ δεν αποκλείεται η σκούπα να πάρει μαζί της και κάποιους αθλητές.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι o Μπέντιλ μαζί με τον Βουγιούκα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, ο Μήτογλου ξεκίνησε στην πεντάδα και έπαιξε 67 δευτερόλεπτα, ο Μπράουν μπήκε στο παρκέ για 94 δεύτερα, ο Ράις σε 9 λεπτά είχε 0/4 σουτ, ο Παπαγιάννης αγωνίστηκε και αυτός 9 λεπτά, ενώ ο Τζόνσον είχε 14 λεπτά.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ, ενώ οι πρώτοι που θα δούνε την πόρτα τις εξόδου είναι οι Μπέντιλ. Μπράουν και πολύ πιθανό και ο Ράις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ