22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντράγκιτς στο Basketa.gr: “Slovenia is on…fire”

"Η Σλοβενία αυτή τη στιγμή έχει πάρει...φωτιά"  λέει στην κάμερα του basketa.gr ο ηγέτης και αρχηγός της Σλοβενίας Γκόραν Ντράγκιτς που μαζί με τον εκπληκτικό Λούκα Ντόντσιτς οδήγησα για πρώτη φορά στην ιστορία της, αυτή τη μικρή χώρα στον τελικό του Ευρωμπάσκετ !

"Είναι μεγάλη υπόθεση για μια χώρα όπως η Σλοβενία να πηγαίνει στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως πίσω στο σπίτι αυτή τη στιγμή η Σλοβενία έχει πάρει...φωτιά.

Είναι μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία μας, και σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει ποτέ.

Μόλις δεύτερη φορά στα ημιτελικά αλλά αυτοί τη φορά είμαστε νικητές."  λέει στο basketa.gr  o Γκόραν Ντράγκιτς, προς το φινάλε του βίντεο και δηλώνει πολύ χαρούμενος που έδωσαν τέτοια χαρά στους συμπατριώτες του.

"Θέλουμε να τους...τρελάνουμε ακόμα περισσότερο την Κυριακή και να τους ξαναβγάλουμε στους δρόμους, εννοείται" καταλήγει ο μεγάλος αυτός παίκτης που λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε ότι δεν πιστεύει ακόμα και τώρα την έκταση του σκορ (20 πόντοι) με την οποία η ομάδα του νίκησε την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας όπως αποκάλεσε την Ισπανία.

Ενώ όταν τον ρώτησαν εάν θα αναθεωρήσει την απόφασή του να είναι αυτό το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του με την εθνική ομάδα απάντησε κοιτώντας δίπλα τον κόουτς Κοκόσκοφ.

"Αν μείνει ο Ιγκόρ, τότε θα μείνω και εγώ"  !

Επίσης στη μεικτή ζώνη πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους:

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αφού υπάρχει ένα τελευταίο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε να εκμεταλλευτούμε το ρεπό για να παρουσιαστούμε φρέσκοι στον τελικό. Δεν ξέρω ποιος  θα είναι αντίπαλός μας, τόσο η Σερβία όσο και η Ρωσία πρόκειται για δύο τεράστιες ομάδες όποιος και αν θα είναι ο αντίπαλός μας. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο δεύτερος ημιτελικός"

Οσο για τη βοήθεια που δίνει ο Αντονι Ράντολφ στην ομάδα του πρόσθεσε: "Μας έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού, μας βοηθάει τρομερά στην άμυνα αφού είναι εξαιρετικός στο να μπλοκάρει τους αντιπάλους, αλλά και στην επίθεση μας ανοίγει το δρόμο για να σουτάρουμε πιο εύκολα".

Δείτε το βίντεο: 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ