28.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντράγκιτς: «Γιατί όχι και την Ισπανία;»

Η Σλοβενία βρίσκεται στους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ και ο Γκόραν Ντράγκιτς σχολίασε την πρόκριση επί της Λετονίας στο τελευταίο του τουρνουά με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Για τα συναισθήματά του: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τίποτα… Νιώθω θαυμάσια αλλά είμαι και κουρασμένος μετά από τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μια απίστευτη εμφάνιση από όλους μας, την ομάδα τους προπονητές».

Για την εμφάνιση του Ντόντσιτς: «Σημαίνει πολλά. Έχουμε παίκτες που μπορούν να πάρουν την μπάλα και να πετύχουν σημαντικά καλάθια. Ο Λούκα είναι ένας από αυτούς».

Για τον ημιτελικό με την Ισπανία: «Αν θες να κατακτήσεις μετάλλιο πρέπει να κερδίσεις μια από τις καλύτερες ομάδες στο τουρνουά. Γιατί όχι;».

Για το φαινόμενο Λούκα Ντόντσιτς πάντως την ατάκα του την είπε και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας: «Έχουμε ένα εσωτερικό αστείο στο επιτελείο και  λέμε πόσο πολύ τον έχουμε βοηθήσει τους δύο τελευταίους μήνες για να παίζει έτσι! Οι δυνατότητές του είναι τεράστιες. Είναι απίστευτο ταλέντο. Δεν χρειάστηκε να τον πείσουμε να παίξει στην Εθνική Ομάδα. Του είπαμε όμως πως ο ρόλος του εδώ θα είναι τέτοιος που δεν είχε μέχρι τώρα. Την εμπειρία είναι κάτι που την κερδίζεις, αλλά τα άλλα... Είναι σημαντικό που βρίσκεται ο Γκόραν δίπλα του, που τον βοηθάει, είναι αυτός που θα μεγαλώσει την ομάδα στην πορεία. Και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο ουρανός είναι το όριο για τον Λούκα, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει στο παιχνίδι του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ