24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντουράντ: «Δεν πάω στο Λευκό Οίκο»

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν σέβεται τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς θεωρεί πως διχάζει τις ΗΠΑ, εξ ου και δεν σκοπεύει να πάει στο Λευκό Οίκο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

O σούπερ σταρ των «πολεμιστών» ξεκαθάρισε ότι θα μποϋκοτάρει την πατροπαράδοτη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο, εάν κι εφόσον κληθούν από τον Αμερικανό Πρόεδρο οι πρωταθλητές NBA, κατηγορώντας τον τελευταίο για κλιμάκωση των φυλετικών εντάσεων στη χώρα. Σε συνέντευξη στο ESPN, ο ΜVP των περσινών τελικών εξήγησε: «Ναι, δεν θα το κάνω αυτό. Δεν σέβομαι αυτόν που είναι Πρόεδρος αυτή τη στιγμή. Δεν συμφωνώ με αυτό που συμφωνεί, οπότε η φωνή μου θα ακουστεί κάνοντας κάτι τέτοιο».

Ο 28άχρονος τόνισε ότι η απόφασή του είναι προσωπική επιλογή, αλλά πρόσθεσε ότι περιμένει πολλούς συμπαίκτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του όταν και εάν η ομάδα προσκληθεί.«Αυτή είναι μία προσωπική απόφαση, αλλά αν γνωρίζω καλά τους υπόλοιπους, όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Η στάση του Προέδρου οδηγεί στο διχασμό. Από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία η χώρα μας είναι χωρισμένη στα δύο κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν στη θέση αυτή, τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται. Στις συνοικίες από τις οποίες προέρχομαι εγώ είχαμε ελπίδα, γιατί υπήρχε ένας μαύρος Πρόεδρος. Εάν έχουμε στην προεδρία κάποιον που δεν νοιάζεται για όλο τον κόσμο, τότε δεν πάμε πουθενά ως χώρα», πρόσθεσε.

Ο συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, έχει ήδη πει ότι επίσης είναι απίθανο να παρευρεθεί, ενώ ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, ήταν από εκείνους που άσκησαν κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά την εκλογή του, όπως άλλωστε έκανε πρόσφατα και ο Λεμπρόν Τζέιμς των φιναλίστ Κλίβελαντ Καβαλίερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ