21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντεσόν Τόμας στο basketa.gr: “Τους πληγώσαμε στην καρδιά”! (video)

Για τη σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ που κρίθηκε, κατά τον ίδιο, στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του, μίλησε στο basketa.gr και τον Θεόφιλο Φρέρη ο φόργουορντ της Έφες Αναντολού, Ντεσόν Τόμας.

O Αμερικανός παίκτης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι περιμένει ο Ολυμπιακός να παίξει δυνατά στο Αμπντί Ιπεκτσί.

Για το «κλειδί» της νίκης της Έφες:«Πιστεύω ότι το κλειδί για τη νίκη μας ήταν η σκληράδα μας και η καλή επίδοσή μας τα ριμπάουντ. Νομίζω ότι ο αντίπαλος πήρε μόνο 10 επιθετικά ριμπάουντ. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί. Η προσπάθεια και η σκληράδα που δείξαμε στο παρκέ. Θέλαμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνά μας σε αυτό το παιχνίδι».

Αν η νίκη στο ΣΕΦ κάνει την τουρκική φαβορί για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ: «Αυτή η νίκη είναι πολύ ξεχωριστή. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή (νίκη εκτός έδρας). Πετύχαμε τον στόχο μας. Πήραμε ένα ματς εδώ και τώρα γυρνάμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά εκεί».

Για το πώς περιμένει να αντιδράσει ο Ολυμπιακός στο επόμενο ματς στο Αμπντί Ιπεκτσί:«Έχει έμπειρους παίκτες με μεγάλη καριέρα πίσω τους. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και θα παίξουν πολύ δυνατά. Τους έχουμε πληγώσει την καρδιά, αλλά αυτή η ομάδα είναι σκληρή και πρέπει να κερδίσουμε ξανά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ