16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντακούλιας, Μιχαλούτσος και Ρεκουνιώτης για Μαρούσι

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, το Μαρούσι βάζει μπροστά τη δημιουργία της νέας του ομάδας, με τον Κώστα Κεραμιδά να φτάνει σε ανανέωση στο ρόστερ, από το οποίο έχουν αποχωρήσει οι Ανδρέας Χρονόπουλος και Στέφανος Σολωμός, ενώ συνεχίζει ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος.

Πλέον, στο στόχαστρο έχει μπει ο πολύπειρος γκάρντ, Χρήστος Ντακούλιας ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με το Περιστέρι, με το οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Στην Α2 έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2015-2015 με την ΑΕ Λιβαδειάς έχοντας 5,7 πόντους, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει για αρκετά χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας.

Εκτός από τον 30χρονο Ντακούλια, στο στόχαστρο είναι o «χρυσός» Έφηβος το 2015 στον Βόλο, Ιωάννης Μιχαλούτσος, ο οποίος μετά από μια διετία στην Β' Εθνική και τον Πανελευσινιακό είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του. Ο 20χρονος φόργουορντ έχει και εμπειρία από το εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί στην Ισπανία.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ, Ανδρέας Ρεκουνιώτης, για το οποίο το basketa.gr σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του από τις 22/6.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ