28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντέιβιντ Άντερσεν: Το πήρε απόφαση και σταμάτησε! (vids)

Ο Ντέιβιντ Άντερσεν αποφάσισε σε ηλικία 41 ετών να αποχωρήσει από τα παρκέ έχοντας γράψει τη δική του ιστορία!

Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ στα 19 του χρόνια μετακόμισε από την πατρίδα του στην Ιταλία για λογαριασμό της Κίντερ Μπολόνια.

Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης τρεις φορές με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου (2001) αλλά και μ' εκείνη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2006 και το 2008.

Λίγο πριν τα τριάντα του χρόνια έκανε το μεγάλο άλμα για το ΝΒΑ. Έμεινε δύο σεζόν εκεί πριν επιστρέψει στην Ευρώπη και γυρίσει αργότερα ξανά στη βάση του.

Ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Ήταν ένα πολύ μακρύ και λαμπρό ταξίδι και μία αντίστοιχη καριέρα. Έζησα εξαιρετικές στιγμές, πολλές περιπέτειες σε πολλά μέρη του κόσμου, ευχαριστήθηκα κάθε βήμα της διαδρομής και όλες τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στην πορεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τα αδέρφια μου, τους γονείς, τη γυναίκα μου και όλους εκείνους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλους τους φίλους μου που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να με δουν να παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια, και προφανώς στους οπαδούς, γι' αυτό παίζουμε το παιχνίδι. Ήταν φοβερό ταξίδι. Απόλαυσα κάθε στιγμή του».

Δείτε videos:

https://www.youtube.com/watch?v=l_cBk0Abx5I

https://www.youtube.com/watch?v=HJxX2EOFJFM

https://www.youtube.com/watch?v=BgQhdYi2D8U



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ