19.1 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ντάλας ετοιμάσου… ο Ντόντσιτς έρχεται!

Κάτοικος Ντάλας θα είναι από την Τρίτη (4/9) ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ να έρχεται και μην κρύβει τον ενθουσιασμό του να γνωρίσει την ομάδα και να αρχίσει να δουλεύει, έχοντας αφήσει πολλές επιδιώξεις.

Είναι πολλά υποσχόμενος, ένας από τους παίκτες που μπορούν να αφήσουν εποχή, με το ταλέντο του να είναι τεράστιο και αναμφισβήτητο. Πρέπει, όμως, να δουλέψει για να καθιερωθεί στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, πόσο μάλλον να ξεχωρίσει, μετά την παρουσία του στο νούμερο 3 του draft, για να τον πάρουν οι Ντάλας Μάβερικς. Ο Λούκα Ντόντσιτς, όμως, είναι και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, για να αφήσει εποχή.

Την επόμενη εβδομάδα κιόλας, ο πρωταθλητής Ευρώπης με Εθνική Σλοβενίας και Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρίσκεται στο Τέξας, και συγκεκριμένα την Τρίτη (4/9), όπως ο ίδιος αποκάλυψε. «Έχω πάει Νιου Τζέρσεϊ, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σάντα Μπάρμπαρα, Πόρτλαντ, Σιάτλ. Όχι όμως, στο Ντάλας, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω», είπε ο νέος «αστέρας» των «Μαβς», που τόνισε πως οι μπαταρίες του είναι γεμάτες, μετά τις διακοπές στη Κροατία.

Όσο για την επικείμενη συνεργασία με τον κόουτς Καρλάιλ; «Θα δουλέψουμε τώρα, όταν έρθω στο Ντάλας», ήταν η απάντησή του, σχετικά με τις επαφές που είχε μαζί του, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται, κάτι που έκανε στο Σαν Φρανσίσκο με τον Στεφ Κάρι την τελευταία εβδομάδα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ