24.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

“Νοσοκομείο” η ΑΕΚ!

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Basket League αναμένεται να έχει πανηγυρικό τόνο μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, το οποίο μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέο ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα. Όμως μέσα στο παρκέ τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Όχι μονο επειδή η ομάδα της Πάτρας είναι δυνατή και ευθέως ανταγωνιστική της Ένωσης. Αλλά και διότι η... επιδημία των τραυματισμών έκανε ξανά την εμφάνισή της και δεν επιτρέπει στον Λούκα Μπάνκι να ξέρει ακριβώς τι είδους ομάδα θα παρατάξει!

Σίγουρα θα απουσιάσουν ο Βασίλης Καββαδάς και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο πρώτος κανείς πια δεν ξέρει τι έχει και αν και πότε θα επιστρέψει. Ο δεύτερος γύρισε τραυματίας με θλάση από τη Βραζιλία και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Εκτός αυτών, όμως, πρόβλημα έχει και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, αλλά ούτε και την Παρασκευή εξαιτίας ενοχλήσεων στην πτέρνα. Έχοντας χάσει τις δύο τελευταίες προπονήσεις, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο.

Την Παρασκευή δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, διότι πονούσε στο αριστερό πόδι του (υποφέρει από μεταταρσιαλγία, σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση). Θα φανεί το Σάββατο πριν από τον αγώνα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, όμως γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο μεγάλο πρόβλημα θα είναι για τον Μπάνκι να λείψουν και οι δύο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που και ένας τρίτος παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στο "4", ο Γιόνας Ματσιούλις, έχει ενοχλήσεις!

Ο Λιθουανός πονούσε στο στήθος, εξαιτίας ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο φάιναλ φορ του Διηπειρωτικού, και γυμνάστηκε την Παρασκευή πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους. Λογικά δεν θα υπάρξει θέμα με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Προμηθέα, αλλά με την κακοδαιμονία που κατατρέχει την ΑΕΚ φέτος... κανείς δεν ξέρει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ