21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικητής στον «εμφύλιο» ο Αντετοκούνμπο (vids)

Με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει καθοριστικούς πόντους στο φινάλε οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 97-92 των Ατλάντα Χοκς στο «BMO Harris Bradley Center».

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» τελείωσε με 15π., ισάριθμα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κοψίματα κι ένα κλέψιμο, με τον Κρις Μίντλετον να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 21π., μαζί με εφτά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο, ενώ από 14π. είχαν Έρικ Μπλέντσο και Τάιλερ Ζέλερ. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφθασαν τις εννέα νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους.

Στο Μιλγουόκι βρέθηκε και ο Δημήτρης Ζαμάνης, που έχει διαγνωστεί με μυελική δυσπλασία, ο οποίος μέσω του «Κάνε μία ευχή» έκανε το όνειρό του πραγματικότητα να δει από κοντά τον Έλληνα διεθνή, ταξιδεύοντας μαζί με την οικογένειά του στις ΗΠΑ. «Ήταν ένας δύσκολος χρόνος για εμένα. Στην αρχή δεν ήθελα να ζητήσω κάτι από το "Make A Wish". Μετά όμως είπα στη μητέρα μου ότι πρέπει να γνωρίσω τον Γιάννη κι έτσι επικοινωνήσαμε με το "Make A Wish" και είπαμε ότι θέλουμε να συναντηθούμε με το Γιάννη. Ήταν μια ανακούφιση. Ήταν πολύ δύσκολα μέσα στα νοσοκομεία... Αυτό θα είναι μια σπουδαία ανάμνηση», παραδέχθηκε ο 15άχρονος Δημήτρης από τα Τρίκαλα.

Ο  Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε στα χαμηλά, έχοντας 0/2 τρίποντα, τρία ριμπάουντ και μία ασίστ σε 13’, με τον Ντένις Σρέντερ να ηγείται των «γερακιών» με 18π., ενώ 15π. με εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα είχε ο Ερσάν Ιλιασόβα και double double έκανε ο Ντιγουέιν Ντέντμον με 13π. και 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ