31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικητήριο καλάθι και μπουγέλο για Γιάννη (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το νικητήριο καλάθι στην «Chesapeake Energy Arena», στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, και αντί συγχαρητηρίων δέχθηκε έναν κουβά με νερό στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του.

Ο 23χρονος φόργουορντ ευστόχησε με κάρφωμα 1,3’’ πριν από τη λήξη, χαρίζοντας τη νίκη στα «ελάφια», καθώς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (40π., 14 ριμπάουντ, εννέα ασίστ, ένα κλέψιμο) στην τελευταία επίθεση του ματς αστόχησε σε τρίποντο. Ο «Greek Freak» τελείωσε με 23π., 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο, με τον Κρις Μίντλετον να έχει 20π., έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ και τον Τζον Χένσον να συνεισφέρει 18π., έξι ριμπάουντ, τέσσερα κοψίματα και δύο ασίστ.

Οι «βροντές», πάντως, «φωνάζουν» για την τελευταία φάση, κρίνοντας πως ο Έλληνας διεθνής πάτησε γραμμή πριν καρφώσει στο καλάθι τους.

Από τους γηπεδούχους, ο Καρμέλο Άντονι είχε 12π. και έξι ριμπάουντ, ο Τζέραμι Γκραντ 12π. και ο Στίβεν Άνταμς 6π., εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και ισάριθμο κόψιμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ