21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Να γίνω καλύτερος από τον Κόμπι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε διακοπές στο παρκέ... παρέα με τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον ηγέτη των Μπακς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Media Day της ομάδας κυρίως για αυτό το γεγονός, αποκαλύπτοντας όσα έμαθε από τον πεντάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ και μην κρύβοντας την επιδίωξη, ότι επιθυμεί να γίνει καλύτερος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Προσπαθούσα να βάλω πράγματα στο παιχνίδι μου, να ανακαλύψω και να βρω τρόπους που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και νομίζω ότι ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας από αυτούς».

Για το τι έμαθε από τον Κόμπι: «Πρέπει να είσαι απλός. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να πιέζεις τον εαυτό σου ξανά και ξανά και ξανά! Πρέπει να σκέφτεσαι "έξω από το κουτί" και να είσαι πάντα παιδί! Αυτή ήταν η συμβουλή του. Απόρησα... "Τι πάει να πει να είμαι πάντα παιδί"; Πρέπει να ωριμάσεις, να γίνεις άνδρας! Να βγεις στο παρκέ και να δείξεις σε όλους ποιος είσαι! Εκεί, λοιπόν, ο Κόμπι μου είπε πως το να είσαι παιδί σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου και να είσαι δημιουργικός... Όταν είσαι παιδί θέλεις πάντα να μαθαίνεις και κάνεις συνέχεια ερωτήσεις. "Γιατί, λοιπόν, πρέπει να το κάνω αυτό"; "Γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο σήμερα"; Γι' αυτό, ακριβώς, μου είπε να είμαι παιδί.

Η δουλειά μαζί του ήταν τρομερή! Είχα μαζί μου το σημειωματάριό μου, είχα έτοιμες τις ερωτήσεις μου! Του εξήγησα πως δεν θέλω να το δει σαν... συνέντευξη (γέλια)! Μου είπε "όχι, όχι, όχι... Ρώτα με ό,τι θέλεις"! "Είσαι σίγουρος"; "ΟΚ". Του έκανα αμέτρητες ερωτήσεις για την αποθεραπεία, την offseason, τα πράγματα που αποσπούν την προσοχή σου από το μπάσκετ. Ήταν cool, ένας πολύ ωραίος τύπος. Γνώρισα τη μικρή του κόρη. Ήμουν στο γήπεδο 3 ώρες πριν από τον Κόμπι! 3 ώρες πριν! Δεν το ήξερε... Του είπα "σε κερδίζω στο γυμναστήριο". Εκείνος αντέδρασε με ένα "χαχα...", δεν νομίζω ότι με κατάλαβε. Του το είπα ξανά "σε κερδίζω στο γυμναστήριο". Έκανα νωρίτερα τα σουτ μου, τη θεραπεία μου, πάλι μερικά σουτ, κρυοθεραπεία και μετά ήλθε...»

Για το πώς αντέδρασε ο Μπράιαντ στην παραπάνω... αποκάλυψη: «Αρχικώς προσπάθησε να το αποφύγει, να κάνει ότι δεν το κατάλαβε! Γέλασε! Είναι κουλ τύπος. Στο μυαλό μου πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι εδώ απλώς εδώ για να δουλέψω μαζί σου. Είμαι εδώ για να γίνω καλύτερος σου. Θέλω να γίνω καλύτερος». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ