26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη για τον Φαίακα στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Κέρκυρας

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό του Φαίακα Κέρκυρας μπροστά στο κοινό του, με την ομάδα του Πάνου Κοντογιάννη να επικρατεί με 71-67 της Χαλκηδόνας στο τουρνουά που διοργάνωσε, και στο οποίο συμμετέχει και ο Πας Γιάννινα. Για την Κέρκυρα δεν αγωνίστηκε ο Ντένις Ντέντα, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΑΙΑΚΑ: 
Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ 71 - Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 67

Νίκη για την ομάδα μας στο πρώτο επίσημο φιλικό που έδωσε μπροστά στο κοινό της η ομάδα του νησιού και μάλιστα επί ενός ισχυρότατου αντιπάλου την ομάδα της Χαλκηδόνας ( Β΄
Εθνικής) ανταποδίδοντας έτσι την προ έξι ημερών ήττα στην Ημαθία. 
Πολλοί φίλοι του μπάσκετ μαζεύτηκαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ε.Α.Κ. για να παρακολουθήσουν τους αγώνες προετοιμασίας των ομάδων του νησιού μας (ΦΑΙΑΚΑΣ- Κ.Γ.Σ.) με αντιπάλους την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αντίστοιχα. 
Θετικά συμπεράσματα πρέπει να έβγαλαν ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας από την σημερινή εμφάνιση των παικτών του Φαίακα στην προσπάθεια που κάνουν όλοι μαζί Διοίκηση - παίκτες και προπονητές να φτιάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
Δεκάλεπτα: 13 - 18, 29 - 31, 47 - 55, 71 - 67.
Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ : (Κοντογιάννης Π.) Στεργίου, Βογιατζής 2, Ματενίδης 8 (1τρ.) Νεδέλκος 10, Χατζόπουλος 16, Σπιτιέρης 6 (2 τρ.), Μακρίδης 6, Περούλης Ε. 17 (1 τρ.) Περούλης Α. 2
Μαγκανάς 2, Πάλλης, Ούστογλου 2.
Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ( Οκλαλιώτης) Πετρίδης 4 (1τρ.) Μαρκίδης 4, Σιδηρόπουλος 3, Μαραπίδης 14 (4 τρ.)
Παπαδόπουλος 2, Λαϊδης 7 (1 τρ.), Μπατάκης 11 (1τρ.)
Παππάς, Κοτζαγιάννης 15, Παναγιώτου 7.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ