20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Νίκησαν οι Ουόριορς, «έχασαν» τον Ντουράντ (vids)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατάφεραν να κερδίσουν με 104-99 τους Χιούστον Ρόκετς, στην «Oracle Arena», και απέχουν πλέον μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι «πολεμιστές» απώλεσαν διαφορά 20π., είδαν και τον Κέβιν Ντουράντ (22π. σε 32.20’) να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, παρ’ όλα αυτά έφθασαν στο ζητούμενο και το 3-2. Ο Κλέι Τόμπσον με 27π., ο Στεφ Κάρι με 25π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 8π., δώδεκα ριμπάουντ και έντεκα ασίστ ηγήθηκαν των γηπεδούχων, που περιμένουν τώρα με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του KD. Οι πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, είναι καθησυχαστικές καθώς κάνουν λόγο για τραυματισμό στη γάμπα κι όχι στην αχίλλειο τένοντα.

https://www.youtube.com/watch?v=mQ6emJkd3wE

https://www.youtube.com/watch?v=dxsMQuHj5QA

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν και πάλι συγκλονιστικός, από πλευράς «ρουκετών», με 31π., τέσσερα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Ο Κρις Πολ ήταν άστοχος, μένοντας στους 11π. με 3/14 σουτ εντός παιδιάς, το ίδιο και ο Έρικ Γκόρντον με 19π. αλλά με 5/14 σουτ. Double double με 13π. και δέκα ριμπάουντ έκανε ο Πι Τζέι Τάκερ, ο Κλιντ Καπέλα τελείωσε με 6π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ και ο Ιμάν Σούμπερτ με 11π.

https://www.youtube.com/watch?v=mmKwIYjYUyY

https://www.youtube.com/watch?v=xQXef0hEZ9c



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ