20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Λέικερς ο Ντέιβις! (pic)

Κίνηση... ματ φαίνεται πως έκαναν οι Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς μετά την ανανέωση με τον Λεμπρόν Τζέιμς φαίνεται πως θα διατηρήσουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στο ρόστερ τους τον Άντονι Ντέιβις.

Η «συνταγή» της περσινής επιτυχίας δεν αλλάζει στους Λέικερς, οι οποίοι μετά από έντονη προσπάθεια «ψησίματος» φαίνεται πως θα διατηρήσουν το δίδυμο Λεμπρόν-Ντέιβις με στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και να δημιουργήσουν τη δική τους δυναστεία στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Άντονι Ντέιβις συμφώνησε με τους Λέικερς για νέο πενταετές συμβόλαιο με μαξ αποδοχές όπου θα φτάσουν τα 190 εκατ. δολάρια. Βέβαια στο συμβόλαιο υπάρχει ο όρος ότι ο παίκτης έχει την επιλογή να αποκτήσει την ελευθερία του μετά τον τέταρτο χρόνο του.

Αυτό σημαίνει ότι ο ετήσιος μισθός του «φρύδια» θα είναι περίπου 38 εκατ. δολάρια. Οπότε περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπογράψει συμβόλαιο με τους Λέικερς το επόμενο καλοκαίρι με μάξιμουμ αποδοχές φαίνεται να απομακρύνεται. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στην ημέρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ