23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο “μπαμ” με Κασελάκη ο Προμηθέας!

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν μόνο η αρχή στην διεύρυνση του ελληνικού κορμού παικτών με λύσεις από το πάνω ράφι για τον Προμηθέα, ο οποίος δίνει την συνέχεια με τον Λεωνίδα Κασελάκη! Ο 28χρονος φόργουορντ επαναπατρίζεται μετά την διετή και απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην Αστανά και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην παρθενική ευρωπαϊκή εμπειρία του Προμηθέα, ταυτόχρονα φυσικά με την προσπάθεια να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες τον Προμηθέα έχουν στόχο την διεύρυνση του πυρήνα των εν δυνάμει Ελλήνων διεθνών και δεν είναι λίγοι οι... ψίθυροι ότι επίκειται και νέο χτύπημα, σαν συνέχεια της διαπραγμάτευσης που είχε αρχίσει και δεν ολοκληρώθηκε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, με άλλον περιφερειακό παίκτη.

Με δεδομένη και την απόκτηση του Τόνι Μέιερ, αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων με Λίποβι, Χολ και Ελις, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στον προμηθέα θέλουν και φέτος να έχουν κλείσει από νωρίς το ρόστερ και στην πλειοψηφία αυτού να απαρτίζεται από παίκτες με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ