21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέος προπονητής στον ΟΦΗ ο Ράλλης, παρελθόν ο Κόκκινος

Στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα με την Πεντέλη ο Γιάννης Κόκκινος είχε αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα συνέχιζε στον πάγκο του ΟΦΗ, κάτι που εν τέλει συνέβη χθες (20/11), όταν και συναντήθηκε με την διοίκηση και αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Έτσι, και μετά από αυτή την εξέλιξη, νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά από ένα χρόνο και τέσσερις ημέρες (είχε διακόψει την συνεργασία του πέρυσι με το Ηράκλειο στις 16/11) , αναλαμβάνοντας το τιμόνι από εδώ και πέρα.

Σε επικοινωνία που είχε το basketa.gr με τον έμπειρο τεχνικό, τόνισε πως ο ΟΦΗ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, και πως νέα του ομάδα διαθέτει έμπειρους αλλά και ταλαντούχους αθλητές, που έχουν τα φόντα να διακριθούν. Σήμερα (21/11) το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο ΒΑΚ, ενώ το πρώτο του παιχνίδι είναι την Κυριακή (26/11) με τον δυνατό ΒΑΟΛ στην Χίο.

Ο Γιάννης Κόκκινος από την πλευρά του θα παραμείνει στους «μελανόλευκους», συνεχίζοντας την εξαιρετική προσφορά του στις ακαδημίες του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ