27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Νέα επίθεση του Χάρντεν στον Γιάννη (vids)

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της σεζόν και όχι ο ίδιος. Δεν το έκρυψε άλλωστε. Το δήλωσε, το ξαναδήλωσε, το είπε, το ξαναείπε, το πόσταρε, το ξαναπόσταρε... Ο Γιάννης πήρε τη μικρή του εκδίκηση όταν έκανε την επιλογή της ομάδας του για το All Star Game, όταν τον άφησε εκτός και προτίμησε κάποιον όπως είπε "που μπορεί να πασάρει". Κάποιες εβδομάδες αργότερα ο Χάρντεν επέστρεψε με μια σκληρή δήλωση για τον Greek Freak.

"Εύχομαι κι εγώ να ήμουν τόσο ψηλός, να έτρεχα και απλά να κάρφωνα. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες ικανότητες. Χρειάστηκε όντως να μάθω πώς παίζεται το μπάσκετ, να αποκτήσω δεξιότητες για να παίξω. Θα προτιμούσα το πρώτο οποιαδήποτε μέρα !"

Η σπόντα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, ενώ είχε κάτι να πει και για το θέμα της πάσας. Όταν έκανε την επιλογή της ομάδας του ο Γιάννης είχε "κολλήσει" μεταξύ Κέμπα Ουόκερ και Τράε Γιανγκ. Όταν ο Μπάρκλεϊ τον ρώτησε γιατί δεν θέλει τον Χάρντεν ("the dribbler" όπως τον αποκάλεσε ο "Σερ Τσαρλς"), ο Αντετοκούνμπο απάντησε πως θέλει κάποιον που να μπορεί να πασάρει την μπάλα, προκαλώντας το γέλιο όλων.

Ήταν η ώρα του αστέρα των Ρόκετς να απαντήσει και γι' αυτό: "Ο μέσος όρος ασίστ μου είναι μεγαλύτερος από του Ουόκερ. Δεν μπορώ να καταλάβω το αστείο σε αυτό. Δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα. Απλά ξέρω πως κανείς από όλους αυτούς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί μου".

 Για την ιστορία να πούμε εδώ πως ο Χάρντεν έχει μέσο όρο 7.3 ασίστ, ενώ ο Ουόκερ 5. Ο Ουόκερ δίνει μόλις δύο πάσες περισσότερες ανά αγώνα σε σχέση με τον Χάρντεν (50.6 με 48.6) σύμφωνα με τα στατιστικά του ΝΒΑ.

Σίγουρα μετά και από αυτό το νέο επεισόδιο πολλοί θα περιμένουν με διαφορετικό μάτι την αναμέτρηση των Μπακς με τους Ρόκετς και μάλιστα την 25η Μαρτίου στο Μιλγουόκι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ