19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μύκονος καλεί Κουκά αλλά…

Ο νεοφώτιστος Α.Ο Μυκόνου έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, και στην πρώτη του προσπάθεια στην Γ' Εθνική θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, με σκοπό τον πρωταθλητισμό.

Αυτό απορρέει και από τις προτάσεις που έχει κάνει η ομάδα των Κυκλάδων στους Άγγελο Τσάμη και Πάρη Μάρτζο, ενώ σε αυτές ήρθε να προστεθεί και η κρούση προς τον Γιώργο Κουκά.

Ο 35χρονος ποιοτικός γκαρντ κατάγεται από τη Μύκονο, και η προσέγγιση ήταν αρκετά πιο εύκολη, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι η απόφαση του να αφήσει την Αθήνα, και το υψηλό επίπεδο της Α2 στο οποίο αγωνίζεται.  Τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Basket League ενώ έφτασε και στον ημιτελικό το Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Ρέθυμνο, που εδρεύει σε νησί.

Η περίπτωση του Γιώργου Κουκά αλλά και των άλλων παικτών δεν είναι εύκολη, αλλά η Μύκονος δείχνει διάθεση να ξοδέψει και να δημιουργήσει, και σίγουρα θα βρει τον δικό της δρόμο προς την επιτυχία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ