17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μυριούνης : «Ως εδώ…κάποιοι βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα»

Ο Γλαύκος ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Πρωτέα Βούλας και κατρακύλησε στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, βλέποντας πολύ δύσκολη τη συνέχεια του.

Ο Χρήστος Μυριούνης ωστόσο δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που κρύβουν ούτε τα συναισθήματα τους, ούτε κρατούν τις απόψεις του για τον εαυτό του, και έτσι μέσω της προσωπικής του σελίδας έριξε τα καρφιά του σε κάποιους παίκτες, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες :

«Τίποτα δεν μας πήγε καλά σήμερα δεν ακολουθήσαμε σχεδον καθόλου το πλάνο που είχαμε για τον αγώνα και δεν βγάλαμε καθολου ψυχή στο παρκέ σε ένα τόσο κομβικό ματς... Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή ήττα παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε με τους τραυματισμους τις τελευταίες βδομάδες και την έλλειψη καθαρού πλέι μέικερ που μας βασανίζει από την αρχή της χρονιάς...Προσπαθώ με αλχημείες έως τώρα να καλύψω την έλλειψη αυτή... Ακόμα όμως πρέπει να πω πως κάποιοι παίκτες βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω από την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ξέρω τη χρειάζεται για να αλλάξει αυτό...Εως τώρα έμπαινα μπροστά σε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα και έπαιρνα όλες τις ευθύνες πάνω μου... αλλά έως εδώ.

Τέλος θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομαδα της Βούλας για την δίκαιη νίκη της αλλά και τους διαιτητές Κοτσιμπο-Ντανο για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ τους διαιτησία σήμερα!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ